kasten, kastsystemen en maatwerk

 

Rob Brandt Design levert alle soorten kasten op maat. Of het nu gaat om een wandmeubel, thuiswerkplek, boekenkast, gezinskast, garderobekast, opbergkast, servieskast, tv-meubel, dressoir, ladenkast, kledingkast of inloopkast. Daarbij is exact maatwerk noodzakelijk, bijvoorbeeld als een kast strak tussen 2 zijmuren moet komen of als er een kast-indeling op maat nodig is. In andere gevallen gaat het om het voldoen aan de eisen en wensen van de klant t.a.v. materiaalgebruik, kleurkeuze, aanpassingen voor kabels, ophangen e.d. Ook dan kun je spreken van een 'kast op maat’ hoewel het eigenlijk een 'kast naar wens' is.


Merken

Lundia Original is het aloude, bekende Nederlandse ‘woonsysteem’, gemaakt van massief (vuren-)hout. Dall’Agnese uit Italië ontwikkelt en produceert diverse moderne kastsystemen in talloze lakkleuren. Mistral van Hammel Furniture is Deens Design uit de jaren zestig met de techniek en afwerking van nu. Het Nederlandse Noteborn maakt hoogwaardige garderobekasten, inloopkasten en schuifdeurkasten. Quadrant van ABC Reoler (DK) is een rank en slank kastsyteem gemaakt van 12mm dun plaatmateriaal. Elfa (Zweden) produceert vernuftige oplossingen voor inloopkasten, garderobes en allerlei andere zaken. Moduloo (voorheen bekend onder de naam Kewlox) zijn lichtgewicht kasten met schuifdeurtjes in vele kleuren.


Werkwijze

In de showroom/winkel in Arnhem kunt u diverse merken, modellen, uitvoeringen en materialen komen bekijken. Een afspraak maken hoeft niet, maar kan verstandig zijn; vooral als u van verder weg komt. Na een eerste oriëntatie, maakt Rob graag en vrijblijvend een schetsontwerp en/of een offerte. Vervolgens werken we samen in één of meerdere stappen naar een definitief ontwerp voor uw tafel of kastopstelling. Het gehele traject vanaf het eerste contact tot en met het afleveren en plaatsen wordt door mij persoonlijk verzorgd en uitgevoerd.